Samtliga kurser och föreläsningar som du önskar delta i kräver din anmälan. Du kan anmäla dig genom vårt bokningsprogram som finns på vår webbsida eller genom att ringa in till oss.

På vår webbsida skapar du enkelt en inloggning och "shoppar" de kurser du vill gå på. Det är också lätt för dig att se vilka kurser du är anmäld till, annullera kursanmälan, ändra personuppgifter, se om det finns lediga platser på kurser, skapa familjekonton och mycket mera.

För att kunna skapa ett användarkonto måste du ha en egen e-postadress! Det är e-postadressen som är ditt personliga användarnamn när du loggar in. Lösenordet väljer du själv när du skapar kontot.

För dig som har yngre barn och vill anmäla dem till kurser, går det smidigast genom att skapa ett familjekonto. Då kan du administrera alla kursanmälningar via din egen inloggning. Kom dock ihåg att barn skall anmälas i sitt eget namn.

Anmälan kan du göra via telefon på 06-7856 470 eller enklast här via webbsidan. Anmälan via e-post tas INTE emot. Deltagare antas till kurser i anmälningsordning. Anmälan till kurser tas emot enligt de datum som är satt som första anmälningsdag. Det datumet uppges på hemsidan och i katalogen.

Alla kurser som fortsätter efter nyår förutsätter en ny anmälan varje år.