Mousserande viner och champagne, Socklot (våren 2026)

Lediga platser

Ja

Kursavgift

15,00 €

Lär dig mer om champagne och mousserande viner. Vi provar och jämför olika sorter och lär oss hur man framställer mousserande viner. Vad betyder sabrering, vad är ett coupeglas, små eller stora bubblor osv. Vi lär oss även sabrering och någon av deltagarna får testa på att sabrera en champagneflaska med kniv/sabel. Glenn Sundstedt är vinexpert och sommelier med 10-tals år av vinkunskap från hela världen.

Ta med 4 st. vinglas. Ingredienskostnader på 10-13 € tillkommer och betalas på plats till kursläraren (kontant eller MobilePay).

Lediga platser

Ja

Kursavgift

15,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Glenn Sundstedt

Tidpunkt

13.02.2026 - 13.02.2026

Fredag 18:30-20:30

Lektioner: 3  (1 ggr)

Plats

Arbis - Socklot UF
Socklotvägen 116, 66910 Socklot