Ekostädning (online)

Lediga platser

Ja

Kursavgift

20,00 €

Många kemikalier i hemmet kommer från tvättmedel. En del tvättmedel kan användas mera allmänt, men allt fler dyra och otäcka specialrengöringsmedel smyger sig också in i hemmen. Det ska vara ett för ugnen, ett för det rostfria kylskåpet, ett för bastun, ett för golvet och så vidare.

Städning ska vara enkelt, giftfritt och billigt! Man behöver inte dyra specialrengöringsmedel som belastar miljön och dessutom är skadliga för din hälsa. Det finns påvisade samband mellan rengöringsmedel och allergier, hud- och luftvägsinfektioner samt astma. Vi går igenom vilka redskap och vilka råvaror man kan använda vid ekostädning och förklarar också varför de olika produkterna lämpar sig vid olika tillfällen, så att du förstår kemin bakom. Samtidigt lär du dig var du inte ska använda olika produkter. Du får även recept på hur du kan skapa dina egna giftfria rengöringsmedel!

Denna webbkurs riktar sig till både nybörjaren och den som redan kommit igång med ekostädning.

Cecilia "Ila" Lassfolk är utbildad specialpedagog och diplomerad kostrådgivare och näringsterapeut. Hon är hälsoinfluencer, bloggare och föreläsare. Ila har dragit kurser i hela Svenskfinland och på Åland sedan 2011 inom ramen för hälsa och hållbar livsstil. Hon är dessutom grundare till Mina Webbkurser. 

Lediga platser

Ja

Kursavgift

20,00 €

Kursspråk

Svenska

Tidpunkt

28.09.2022 - 28.09.2022