”If you can see the invisible, you can do the impossible”

Lediga platser

Ja

Kursavgift

24,00 €

Hur tar man sig vidare när livet förändras totalt inom loppet av tre ynka minuter? Vad innebär det i vardagen att leva med en hjärnskada och hur kan en hjärnskada vid första anblicken vara helt osynlig för omgivningen?

Efter en tackling på isen i en hockeymatch förändrades Robsons liv totalt. Tacklingen ledde till en tre minuter lång medvetslöshet och en fyra dagar lång minneslucka. Robson fortsatte sitt liv normalt, med läkarnas tillåtelse, men efter två veckor befann han sig plötsligt mitt på gatan utan att veta vem han var eller vart han var på väg. Tolv veckor senare fick han, endast 30 år gammal, sin diagnos; åtta hjärnblödningar och medelsvår hjärnskada. Robson beslöt sig då för att ta sig vidare och målmedvetet ta sig framåt för att nå sina drömmar. Han beslöt sig för att bli världens bästa hjärnskadepatient!

Kvällens föreläsare Robson Lindberg bodde under barndomen i fem olika länder. Behovet av att snabbt kunna anpassa sig till nya miljöer, skolor och kamrater visade sig även senare i livet ha en mycket stor betydelse för Robson. Med envishet, nyfikenhet och fokus har livet tagit med Robson på en resa där han i vuxen ålder bl.a. på nytt tvingats lära sig själv att simma. Detta klarade han med bravur och deltog därefter i Ironman-utmaningen med toppresultat! Under kvällen berättar Robson sin historia – om hur allt är möjligt om man tar ansvar för sin egen inställning, sina handlingar och sina framgångar. 

Lediga platser

Ja

Kursavgift

24,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Robson Lindberg

Tidpunkt

17.03.2022 - 17.03.2022

Torsdag 18:30-20:00

Lektioner: 2  (1 ggr)

Plats

Stjärnhallen - Lilla Björnen
Idrottsgränd 1-3, 66900 Nykarleby