Fertilitetsförståelse - en förutsättning för jämställdhet

Lediga platser

Ja

Kursavgift

25,00 €

OBS! Föreläsningen hålls endast online via Zoom, då Jenny Koos p.g.a. coronapandemins inreserestriktioner är förhindrad att resa till Finland. Om du är anmäld till föreläsningen på plats, flyttas din anmälan automatiskt till en online-anmälan.

 

Jenny Koos ger en föreläsning om fertilitetsförståelse och hur det kan revolutionera världen. Vi tas på en resa genom menscykeln med stopp vid PMS, östrogendominans, ofrivillig barnlöshet och mensvärk, där Jenny förklarar hur förståelsen för kvinnokroppen är en absolut förutsättning för feminismen - och för jämställdheten. Är månatligt lidande verkligen ett nödvändigt ont om du har fötts med en livmoder?

Jenny Koos är sexualrådgivaren, doulan och författaren från Sverige, som är mest känd från sin blogg Vulverine, där hon delar med sig av information om allt från menscykel och fertilitet till hur du förstår dig på din kropp och kan optimera din hormonhälsa. Jenny driver också instagramkontot @vulverinekoos. Hon är aktiv som föreläsare och inom ett flertal poddar, och skriver just nu på "Stora boken om Fertilitetsförsåelse", som kommer ut ännu under 2021. I höst besöker hon för första gången Österbotten och Finland med sin föreläsning kring fertilitetsförståelse.

Föreläsningen hålls i Stjärnhallen, men du kan också delta på distans. Vid eventuella coronarestriktioner ordnas föreläsningen helt på distans.

 

Lediga platser

På plats: Ja
Online: Ja

Kursavgift

25,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Jenny Koos

Tidpunkt

04.11.2021 - 04.11.2021

Torsdag 18:00-20:30

Lektioner: 3  (1 ggr)

Plats

Webbaserad kurs - Webben
00000 Webbaserad