Medicinsk qigong för nybörjare (Våren 2022) - hybridkurs

Lediga platser

Ja

Kursavgift

45,00 €

Medicinsk qigong är en urgammal kinesisk träningsform som bygger på att vi utför långsamma, mjuka rörelser som kombineras med andning och koncentration. Detta ger självkännedom, stärker vår hälsa, förbättrar rörligheten i vår kropp och fyller oss med livskraft och naturlig, harmonisk energi. Många av kursens deltagare kan berätta om avslappning i kropp och sinne, mindre stress, oro och värk, bättre sömn, ökad kroppskännedom, stärkt immunförsvar och diverse krämpor som läks eller lindras. Så kom med du också och ta del av qigongens härliga effekter!

Alla får göra övningarna enligt sina egna förutsättningar och i egen takt. Övningarna är enkla och lätta att lära sig. De passar alla, oberoende av ålder, kön, kondition eller vighet. Inga förkunskaper behövs, det är bara att komma med!
Vi tränar med en vänlig och tillåtande närvaro, uppmärksamma på den positiva process som sker inom oss och med oss när vi stärker vår energi och livskraft. Ögonblick för ögonblick. Här och nu. Så som du är.

Staffan har tränat qigong tillsammans med qigongmästare från många länder och är en erfaren och mångsidigt utbildad qigonginstruktör, mindfulnessinstruktör, öronakupunktör, lärare och pol.mag. Staffan delar med sig av de mest verkningsfulla övningarna som hjälpt honom från att ha varit utslagen av sjukdom till ett tämligen aktivt och innehållsrikt liv. Så missa inte detta tillfälle! Hjärtligt välkommen från när och fjärran!
Du kan läsa mer om Staffan här: www.s-balans.fi

Kursen är en hybridkurs, du kan välja om du deltar på plats eller online.

OBS! Kursen startar helt på distans via zoom, tills coronaläget tillåter fysiska träffar igen.

Lediga platser

På plats: Ja
Online: Ja

Kursavgift

45,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Staffan Portin

Tidpunkt

19.01.2022 - 27.04.2022

Onsdag 18:00-19:30

Lektioner: 28  (14 ggr)

Visa alla tidpunkter

Plats

Zachariasskolan - Gymnastiksal Skogsparken
Västanlid 1, 66900 Nykarleby
Webbaserad kurs - Webben
00000 Webbaserad