Styckning av kött

Lediga platser

Ja

Kursavgift

26,00 €

Lär dig styckningsdeltaljerna och hur du kan tillreda köttet på bästa sätt. Vad händer när ett kött möras, vilka faktorer är viktiga att kontrollera. Hur kan du avgöra köttkvaliteten - och därmed öka din smakupplevelse vid middagsbordet? Vi gör anatomisk styckning, kokar buljong och vakuumpackar köttet.

Första tillfället 21.1 är vi i Socklot skola och lär oss teori. Vi styckar i Socklot jaktstuga lördagen den 23.1 kl 10-17.

Till kursavgiften tillkommer ca 200 euro för ett helt lamm eller ca 100 euro för ett halvt lamm som du styckar och tar med dig hem. Lamm kan beställas direkt från Anita senast 15.1 på tel. 040-7419261 eller e-post storm.anita@hotmail.com.

Tar du med ett eget djur tillkommer ingen extra avgift. Du kan ta med exempelvis ett lamm, en gris eller ett annat passande djur.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

26,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Anita Storm

Tidpunkt

21.01.2021 - 23.01.2021

Torsdag 17:00-20:00
Lördag 10:00-17:00

Lektioner: 13  (2 ggr)

Plats

Övriga utrymmen - Socklot jaktstuga
Socklotvägen 146, 66910 Socklot