Lotusqigong online

Lediga platser

Ja

Kursavgift

20,00 €

Qigong är, liksom akupunktur, en del av den urgamla traditionella kinesiska medicinen (TCM) och har använts i tusentals år för att förebygga och behandla många olika slags hälsoproblem. Träningen består huvudsakligen av medvetna, långsamma och mjuka rörelser som kombineras med andning och koncentration för att öppna blockeringar, balansera, stärka och bevara energiflödet i kroppens meridianer och organ. Alla får göra övningarna enligt sina egna förutsättningar och i egen takt. Övningarna passar alla, oberoende av ålder, kön, kondition eller vighet. Inga förkunskaper behövs.

Vi kommer bl.a. att använda Lotusqigong, som är en serie på åtta lätta övningar, som är speciellt bra för att öppna upp kroppens energiflöde. Leder och muskler blir smidigare och huvudvärk, yrsel, stress, sömnsvårigheter m.m. förbättras. Mycket bra vid problem med rygg, nacke, axlar. Som med nästan all qigong, stärks också immunförvaret. Det speciella med denna serie är också att effekterna känns ofta genast.

Kom med och pröva, det är nu möjligt att delta från när och fjärran. Den som vill, får serien beskriven med ord på ett papper. Så kommer man ihåg bättre om man vill träna själv. Med video online kan alla se, höra och prata med alla. Efter att du anmält dig får du en länk per e-post, som du använder för att ansluta med dator, platta eller smarttelefon. Mera info om Staffan finns här: www.s-balans.fi 

Lediga platser

Ja

Kursavgift

20,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Staffan Portin

Tidpunkt

14.04.2020 - 26.05.2020

Tisdag 18:00-19:30

Lektioner: 14  (7 ggr)

Visa alla tidpunkter

Plats

Webbaserad kurs - Webben
00000 Webbaserad