Gå ut & var glad din jävel - En rolig show om att må skit

Lediga platser

Ja

Kursavgift

22,00 €

"Utåt var hon ett ungt stjärnskott på Aftonbladet, tuff i svart hår och svarta skinnkläder. Men i själen var det kaos med känslor av sorg, vemod och utanförskap. Efter ett tungt sjukdomsår med depression och självmordstankar har det svängt. Nu har Zandra Lundberg skrivit en show om psykisk ohälsa som hon själv framför." /HBL

“Gå ut och var glad din jävel” är en dryg timmes show där Zandra Lundberg berättar om sin resa från 20-årigt stjärnskott på Aftonbladet till 25-årig utbränd, suicidal psykpatient. Med showen vill hon visa att vem som helst, även de mest framgångsrika (eller kanske just de), kan råka ut för psykisk ohälsa. Zandra berättar öppet och detaljerat om sina upplevelser. En del av showen utgörs av bilder och videor som Zandra fångat under vägen, men även iscensättningar hon gjort i efterhand kompletterat med ljudupptagningar hon gjort under den tiden då hon mådde som allra sämst. Det kanske viktigaste med denna show är ändå att den har många inslag av humor. Det är ett scenframträdande om psykisk ohälsa, men det är också i allra högsta grad en show. Detta gör det kanske lättare att ta till sig ämnet, men det visar också att det finns hopp någonstans där på andra sidan. 

 

Föreläsningen startar kl.18.30 men den här gången bjuder vi inte på kaffe/te med tilltugg före, utan pausen kommer i mitten av showen. Varmt välkommen!

 

Lediga platser

Ja

Kursavgift

22,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Zandra Lundberg

Tidpunkt

25.09.2019 - 25.09.2019

Onsdag 18:30-20:30

Lektioner: 3  (1 ggr)

Plats

Stjärnhallen - Lilla Björnen
Idrottsgränd 1-3, 66900 Nykarleby