Powerdag med Annika Sjöö

Annika Sjöö är en uppskattad föreläsare, kostrådgivare och bloggare. I september besöker hon Nykarleby igen och bjuder på en riktig powerdag som består av både träningspass och föreläsning! Välkommen med!

Info & anmälan

Stark som en björn, snabb som en örn - Kalle Zackari Wahlström

På Kalle Zackari Wahlströms föreläsning 28.9.2017 får du lära dig mer om hur du kan tänka kring träning för att det inte ska kännas så fruktansvärt tråkigt. Under föreläsningen berättar han på ett pekpinnebefriat och roligt sätt hur du kan hitta din träningsglädje utan att nödvändigtvis vara en duktig typ som äter stenålderskost ur en plastburk varje dag.

Info & anmälan

Vill man så kan man - Anders Bagge

I sin personliga föreläsning 12.10.2017 berättar Anders Bagge på ett öppet sätt om sin resa genom livet, om sin karriär som varit kantad av framgångar och succéer men också av motgångar. Allt detta blandas med underhållande anekdoter och mycket humor, precis så som vi alla känner Anders Bagge via tv-rutan.

Info & anmälan

Yoga med Josefine Bengtsson

Under en lördag i mörka november, närmare bestämt 18.11.2017, kommer vi tillsammans med Josefine att på ett lekfullt sätt mixa och matcha traditionell yoga med andra spännande tekniker. Dagen passar både dig som är nybörjare och dig som praktiserat yoga under en längre tid. Välkommen!

Info & anmälan

Fuck your fears - Johannes Hansen

Från darrande ben i klassrummet till att förtrolla ett helt auditorium - från loser till ledare! Fuck your fears - utmana dina rädslor och bli en vinnare! Torsdag 9.11 besöker Johannes Hansen, Sveriges främsta mentala rådgivare, oss i Nykarleby. Välkommen med på en föreläsning som utlovar tankesätt och kraftfulla verktyg!

Info & anmälan

Välkommen till Nykarleby Arbis - vi gör det möjligt!

Häng med på våra kurser, föreläsningar och event - vi har något för alla åldrar och smaker!

De flesta av oss har drömmar och visioner som bara väntar på att få bli förverkligade. Nu slutar vi drömma och börjar göra - låt oss kavla upp ärmarna tillsammans och prioritera vår egen tid! Här har vi jobbat på full speed för att få klart det allra sista rörande höstens katalog och nu väntar vi med idel spänning på att den ska komma från tryckeriet.

Men.. Ibland går det inte som på Strömsö! Planen var att katalogen skulle delas ut till kommunens hushåll under helgen 18-20.8.2017, men p.g.a. strul vid tryckeriet (i form av söndriga maskiner) blir utdelningen försenad och det betyder i sin tur att anmälan öppnar senare än planerat - allt för att det ska vara så rättvist som möjligt för alla våra kunder. Katalogen delas ut till kommunens hushåll under tiden 23-25.8.2017 och efter diskussioner har vi beslutat att öppna den allmänna anmälan till höstens kurser måndag 28.8.2017 kl. 8.00. Vänligen notera att det finns kurser som börjar redan v. 35, och att anmälan är öppen till dessa nu. Vi hoppas på förståelse från din sida!

Sen är du väl medveten om att du redan nu kan anmäla dig till höstens föreläsningar och event? Gå gärna in och kika på höstens happenings!

Håll dig också uppdaterad om vårt utbud, aktuella tävlingar och utlottningar, erbjudanden samt nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev, gilla oss på Facebook och följa oss på Instagram. 

Instagram: @nykarlebyarbis, #nykarlebyarbis
Facebook: www.facebook.com/arbisnykarleby   

Har du funderingar, tankar eller bara annars vill diskutera - tveka inte att ta kontakt! Ring, maila, skriv brev, kom in till kansliet eller kontakta oss via våra SoMe-kanaler. Tillsammans skapar vi bästa möjliga utbud!

Tel: 06-7856 470
E-post: arbis@nykarleby.fi

Du är varmt välkommen till oss på Arbis!

Kram, Michaela & Heidi