Träning för latmaskar

Lediga platser

Ja

Kursavgift

42,00 €

Häng med på en tuff, rolig och inspirerande träningsförmiddag tillsammans med Simon Sköld!

Karate, wadoryu, jiu-jitsu, sanshou och MMA (mixed martial arts). Pratar vi om en superhjälte här? Nästan. Simon Sköld har tävlat på internationell elitnivå inom alla dessa typer av kampsport. Han brinner för sin sport och vet vad det innebär att hitta motivationen och varje dag pressa sig till max - att ge allt för att nå sina mål. Men Simon tror inte på att träna så mycket som möjligt, utan så smart som möjligt. Mycket är inte alltid bäst när det gäller träning - tvärtom har Simon undersökt hur LITE det krävs för att för att vi ska nå våra mål. 

Förutom idrottsframgångarna har Simon Sköld sett till att bli en expert på området träning och prestation även i teorin, och utbildat sig till både idrottskonsulent och personlig tränare. Genom jobbet som PT har Simon lärt sig massor om hur människor med olika motivationsgrader och på olika nivåer fungerar. Han vet hur viktigt det är att hitta de rätta nycklarna för att inspirera och hjälpa personer eller idrottslag att nå sina mål. Oavsett om vi är soffliggare eller elitidrottare har vi en sak gemensamt – det finns ALLTID en ursäkt att inte träna.

Denna träningsförmiddag inleds med ett energifyllt och svettigt MMA-inspirerat träningspass i högt tempo. Därefter föreläser Simon med rubriken: "Träning för latmaskar". Under föreläsningen berättar han om sin resa genom en idrottskarriär som varit allt annat än spikrak. Han delar med sig av sina bästa råd kring hur du ställer mål och behåller motivationen, sitt sätt att jobba genom motgångar och hur det går att applicera detta på de flesta situationer i livet. Han kommer också att slå hål på en del myter kring kost och träning som - enligt Simon - inte har någon vetenskaplig grund. Simon bjuder på stora doser av engagemang och energi och är en perfekt spark i baken när du vill komma vidare med din träning eller hitta motivation till andra utmaningar.

kl. 09.30-10:00 Registrering

kl. 10:00-11:00 Träningspass 

kl. 11:00-11:30 PAUS, Arbis bjuder på ett litet mellanmål

kl. 11:30-12:30 Föreläsning: Träning för latmaskar

Lediga platser

Ja

Kursavgift

42,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Simon Sköld

Tidpunkt

26.10.2019 - 26.10.2019

Lördag 09:30-12:30

Lektioner: 4  (1 ggr)

Plats

Stjärnhallen - Lilla Björnen
Idrottsgränd 1-3, 66900 Nykarleby