Balans i magen - balans i livet! (online)

HUOM! Tämä kurssi on peruuntunut.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

22,00 €

Sofia Antonsson är legitimerad dietist och grundare till den digitala IBS-behandlingen Belly Balance. Hon är författare till fem framgångsrika böcker, flitigt anlitad av media och en mycket uppskattad föreläsare. Hon har tagit kostbehandlingen FODMAP till Sverige och föreläser om vikten av att hålla sig väl med tarmbakterierna genom hela livet. Sofia utgår ifrån maghälsa och pratar om hälsotrender som gluten, tarmbakterier, hormoner, antiinflammatorisk kost och supermat. Vi får veta hur stress påverkar kroppen och konkreta tips och råd för att få en bra magkänsla, mer energi och ett bättre liv.

Sofia är en inspirerande föreläsare med glimten i ögat som bjuder på hälsotips som alla kan ta till sig oavsett vem man är! Sofia tycker att lagom är bäst när det gäller kost och hälsa. Målet är att minska hälsoångest och att alla ska kunna få med sig något konkret tips från en föreläsning. Tarmhälsan blir allt viktigare i jakten på långvarig hälsa och vi förstår allt mer att det som händer i tarmen påverkar hela vår kropp och vårt välmående. Därför är det viktigt att ta hand om magen på bästa sätt, och det lär Sofia Antonsson er.

Hur och vad ska man egentligen äta för att må bra på lång sikt? Ska man undvika laktos och gluten? Skrönor och myter om hälsa - är det sant det man läser? Dessa frågor och flera får du svar på under kvällen! Dessutom berättar hon om pro- och prebiotika, att fiberboosta och göda sina tarmbakterier, om hur stressen påverkar vår kropp och varför vi inte ska multi-taska. Hon berättar också om hur andningen fungerar som kroppens handbroms.

Föreläsningen hålls online, länk skickas ut till deltagarna innan föreläsningen.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

22,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Aika

15.02.2024 - 15.02.2024