Att förbereda sig inför det oundvikliga

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

25,00 €

- eller vad du bör tänka på inför din bortgång ur juridisk synvinkel.

Under denna föreläsning går vi igenom vikten av att ha "papprin i skick" med start från intressebevakningsfullmakter och testamenten till bouppteckningar och arvskiften. Den finska arvsrätten gås i korthet igenom och exempel på hur bland annat ett testamente kan se ut för att vara giltigt tas också upp. Inga förhandskunskaper krävs. Föreläsningen innehåller en paus.

Anne Lindgren-Slotte är född och uppvuxen i Hirvlax, Nykarleby. Hon är numera bosatt i Sundom tillsammans med sin man och tre barn. Anne är vicehäradshövding och fick sin juristexamen år 2010. Efter det har hon också utbildat sig till ekonom och arbetat på domstolar, arbetarskyddsmyndigheten, advokatbyråer och senast revisionssammanslutningen EY i Vasa innan hon tog steget ut och öppnade sin juristbyrå Lextera Law Ab Oy med möjlighet att ta emot kunder både i Vasa-, Nykarleby- och Jakobstadstrakten.

Anmälan till föreläsningen är bindande. Fram till tre dagar innan föreläsningen kan du ännu avboka din plats kostnadsfritt. 

OBS! Föreläsningen är flyttad till Zachariasskolans nya matsal, Seminariegatan 17. (Ingång via dörr O, mellan gamla högstadiebyggnaden och Residenshuset.)

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

25,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Anne Lindgren-Slotte

Aika

23.09.2020 - 23.09.2020

Keskiviikko 18:00-20:30

Oppitunteja: 7  (1 krt)

Paikka

Zachariasskolan - Nya matsalen
Västanlid 1, 66900 Nykarleby