Lär dig sätta gränser och säga nej

Notice! This course has been cancelled.

Free spots

Yes

Price

19,00 €

Känns det som att du aldrig har tid över? Är kalendern fullspäckad från måndag till söndag? Känner du dig utmattad? Lever du i ohälsosamma relationer? Upplever du att du behöver semester från ditt eget liv? Jag har lösningen på dina problem. Du behöver gränser och lära dig säga nej. Många tror att det är själviskt att sätta gränser. Det stämmer inte. Vill du ha kontroll över ditt liv så är det dags att sätta hälsosamma gränser.

Under kursens gång lär du dig upptäcka dina behov och hurudana gränser du behöver. Du får lära dig hur du sätter gränser och ser till att dem skapar positiv förändring i ditt liv.

Mina första 20 år på jorden präglades av trauman och motgångar. Jag sökte trygghet ur prestationer och andras godkännande. På utsidan såg jag stark ut men på insidan var jag sönder. Till slut kom väggen emot. Jag var utmattad, deprimerad och ångest präglade min vardag. Idag har jag lärt mig att det den viktigaste relationen man har i sitt liv är den till sig själv. Gränser är lösningen på nästan alla livets bekymmer.

Free spots

Yes

Price

19,00 €

Course languages

Swedish

Teachers

Elin Sundqvist

Dates

07.03.2023 - 28.03.2023

Location

Zachariasskolan - Modersmål 1013
Seminariegatan 28, 66900 NYKARLEBY