NYSTART & Hemmagympa Live - event med Sofia Åhman

Lediga platser

Ja

Kursavgift

52,00 €

Har du tränat framför TV:n med Sofia Åhman i hennes Hemmagympa på SVT? Nu får du chansen att göra det live tillsammans med andra, samtidigt som du får lyssna till Sofias inspirationsföreläsning NYSTART!

Vi börjar eftermiddagen med en inspirationsföreläsning som passar dig som vill få en riktig Nystart! Sofia delar med sig av sina bästa knep som du kan använda i vardagen för att må som allra bäst! Du får redskapen att få till träningen i vardagspusslet. På ett energifullt och lättsamt sätt pratar hon träning och motivation. Du får också lära dig vad du ska träna och varför. Kanske sår hon några tankefrön som kan börja spira… Efter den här föreläsningen kommer du att ha redskapen för att skapa dig ett friskare, starkare och gladare liv! 

Efter föreläsningen bjuder vi på frukt och snacks, innan vi fortsätter med ett gympapass - Hemmagympa Live! Vi kör ett pass för hela kroppen där alla kan vara med. Känns passet för tungt, kan du lätta upp det genom att använda en stol som stöd.

Sofia Åhman har blivit hela Svenska folkets gympaledare under corona-pandemin. Varje vardagsmorgon har hon guidat oss igenom 20 minuters träning i TV. Som träningsexpert i Go'kväll har hon under flera år inspirerat tittarna till att röra på sig mer och prova på nya aktiviteter. Hennes glada och inspirerande sätt att leda träning har gjort henne folkkär och hon har även belönats med tv-priset Kristallen. Sofia har också skrivit tre träningsböcker: Nystart, Träna Hemma med Sofia och Träna Ute med Sofia. Dessutom kan hon numera titulera sig Medicine Hedersdoktor för sina insatser för folkhälsan i Sverige.

Dagens program:

Kl. 13-14:30 Inspirationsföreläsningen NYSTART!

Kl. 14:30-15:15 Paus med frukt/snacks och tid för ombyte

Kl. 15:15-16:00 Hemmagympa Live!

 

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Lediga platser

Ja

Kursavgift

52,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Sofia Åhman

Tidpunkt

19.02.2023 - 19.02.2023

Söndag 13:00-16:00

Lektioner: 4  (1 ggr)

Plats

Stjärnhallen - Lilla Björnen
Idrottsgränd 1-3, 66900 Nykarleby