Balans i livet - Malou von Sivers

Malou von Sivers är en av Sveriges mest erfarna programledare och journalister. I föreläsningen Balans i livet bjuder Malou på en mycket personlig föreläsning som berör teman som sårbarhet, mod, personlig utveckling, glädje, samarbete och förlåtelse.

Info & Anmälan

Ung- Arbis

För dig som är ung och vill lära dig nya saker.

Kurser för barn och ungdomar

Förslag på kurser och föreläsare

Just nu planerar vi kurser och föreläsningar för nästa läsår. Vad saknar du i vårt utbud? Du får gärna höra av dig till hos med förslag, tankar och idéer. Kanske vill du hålla kurs hos oss? Hör av dig - vi tar med tacksamhet emot alla förslag!

Ge gärna dina förslag till oss här

Bäst när det gäller - Anja Pärson

Pärson kommer att tala om sin karriär och hur man skaffar sig den mentala styrka som krävs för att våga välja sin egen väg och hitta något positivt när det är som mest motigt. Med andra ord fokuserar hennes föreläsning kring målsättning, motivation, rädsla för att misslyckas och vikten av att tro på sig själv.

Info & anmälan

Välkommen till Nykarleby Arbis - vi gör det möjligt!

Häng med på våra kurser, föreläsningar och event - vi har något för alla åldrar och smaker!

Många av oss har drömmar och visioner som bara väntar på att få bli förverkligade. Nu slutar vi drömma och börjar göra - låt oss kavla upp ärmarna tillsammans och prioritera vår egen tid! Genom att föra markören över länken nedan kan du kolla vårterminens utbud.

Här kan du bläddra i vår katalog.

Hittade du inte just nu det du sökte i vår katalog? No panic! Kursplaneringen inför läsåret 2017-2018 har dragit igång, så vänligen kontakta oss och kom med förslag på kurser, föreläsningar och event som intresserar dig.

Håll dig också uppdaterad om vårt utbud, aktuella tävlingar och nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev, gilla oss på Facebook och följa oss på Instagram. 

Instagram: @nykarlebyarbis, #nykarlebyarbis
Facebook: www.facebook.com/arbisnykarleby   

Har du funderingar, tankar eller bara annars vill diskutera - tveka inte att ta kontakt! Ring, maila, skriv brev, kom in till kansliet eller kontakta oss via våra SoMe-kanaler. Tillsammans skapar vi bästa möjliga utbud!

Tel: 06-7856 470
E-post: arbis@nykarleby.fi

DU ÄR VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ ARBIS!

Kram, Michaela och Heidi