En näve grus, mer än bra MS - Louise Hoffsten

En av Sveriges största bluessångerskor, Louise Hoffsten, besöker Nykarleby när novembermörkret lagt sig över bygden. Men med sin livsgnista lyser hon upp vår torsdag, när hon blandar humor och allvar med musikaliska inslag under sin föreläsning. En näve grus, mer än bara MS handlar om att njuta av stunden och ta vara på vardagens ögonblick av lycka när livet är som tyngst.

Mer info & anmälan

Livet på lånad tid, om spelmissbruk och dess konsekvenser - Fredrik Nygård

Har du någon gång reagerat på hur många tv-reklamer som marknadsför olika onlinecasinon? Spelberoende är det beroende som växer snabbast av alla beroenden och missbruk, och åldersgruppen 13-20 år är den grupp som löper störst risk att fastna i spelmissbruk. Hör fd. spelmissbrukaren Fredrik Nygård berätta om ångest, självmordstankar och självmordsförsök, om att bo på 5-stjärniga lyxhotell och att vara jagad av maffian.

Mer info & anmälan

Välkommen till Nykarleby Arbis - vi gör det möjligt!

Häng med på våra kurser och föreläsningar - vi har något för alla!

De flesta av oss har drömmar och visioner som vi bara väntar på att få förverkliga. Låt oss därför kavla upp ärmarna tillsammans och prioritera vår egen tid! Vår förhoppning är att just du ska hitta något i vårt utbud som verkligen intresserar och tilltalar dig! Gå gärna in på fliken ovan "Sök kurser" och kolla igenom vårt utbud för hösten. Om du märker att något saknas, jamen - då ska du naturligtvis tipsa oss!

Håll dig också uppdaterad om vårt utbud, aktuella tävlingar och utlottningar, erbjudanden samt nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev, gilla oss på Facebook och följa oss på Instagram.

Instagram: @nykarlebyarbis, #nykarlebyarbis
Facebook: www.facebook.com/arbisnykarleby   

Har du andra funderingar, tankar eller bara vill diskutera - tveka inte att ta kontakt! Ring, maila, skriv brev, kom in till kansliet eller kontakta oss via våra SoMe-kanaler. Tillsammans skapar vi bästa möjliga utbud!

Tel: 06-7856 470
E-post: arbis@nykarleby.fi

Vi ses, Heidi, Bettina & Melina