Lokalt - kryddat med hela världen med Tareq Taylor

Vinnaren av TV4:s "Kockarnas kamp" år 2017, tv-kocken som är känd från bl.a. Trädgårdstider, Go'kväll och Nordic cookery, krögaren och kokboksförfattaren Tareq Taylor kommer till Nykarleby i mars! Under föreläsningen får vi ta del av Tareqs berättelse om hur det kom sig att han blev stjärnkock.

Info & anmälan

Bli ditt bästa jag! - en inspirationsföreläsning med Alexandra Pascalidou

Från zero till hero, från betongens barfotahopp till OS. Om att passera stängda dörrar, krossa glastak och rasera betongväggar och finna kraften, kreativiteten och kamplusten. Alexandra Pascalidou är idag en framgångsrik och engagerande föreläsare, programledare och författare. Med sitt unika sätt att inkludera humor i även de tyngsta ämnen lämnar hon ingen i sin publik oberörd. I april besöker hon Nykarleby.

Info & anmälan

Välkommen till Nykarleby Arbis - vi gör det möjligt!

Häng med på våra kurser, föreläsningar och event - vi har något för alla åldrar och smaker!

De flesta av oss har drömmar och visioner som bara väntar på att få bli förverkligade. Nu slutar vi drömma och börjar göra - låt oss kavla upp ärmarna tillsammans och prioritera vår egen tid! Vårens katalog har delats ut till kommunens hushåll under nyårshelgen, och din anmälan tar vi emot fr.o.m. onsdag 3.1.2018 kl. 8.00.

Här kan du bläddra i katalogen för vårterminen 2018. Vi hoppas att du hittar något i vårt utbud som intresserar dig!

Håll dig också uppdaterad om vårt utbud, aktuella tävlingar och utlottningar, erbjudanden samt nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev, gilla oss på Facebook och följa oss på Instagram.

Instagram: @nykarlebyarbis, #nykarlebyarbis
Facebook: www.facebook.com/arbisnykarleby   

Har du funderingar, tankar eller bara annars vill diskutera - tveka inte att ta kontakt! Ring, maila, skriv brev, kom in till kansliet eller kontakta oss via våra SoMe-kanaler. Tillsammans skapar vi bästa möjliga utbud!

Tel: 06-7856 470
E-post: arbis@nykarleby.fi

Stor kram, Michaela & Heidi