Stark som en björn, snabb som en örn - Kalle Zackari Wahlström

På Kalle Zackari Wahlströms föreläsning 28.9.2017 får du lära dig mer om hur du kan tänka kring träning för att det inte ska kännas så fruktansvärt tråkigt. Under föreläsningen berättar han på ett pekpinnebefriat och roligt sätt hur du kan hitta din träningsglädje utan att nödvändigtvis vara en duktig typ som äter stenålderskost ur en plastburk varje dag.

Info & anmälan

Vill man så kan man - Anders Bagge

I sin personliga föreläsning 12.10.2017 berättar Anders Bagge på ett öppet sätt om sin resa genom livet, om sin karriär som varit kantad av framgångar och succéer men också av motgångar. Allt detta blandas med underhållande anekdoter och mycket humor, precis så som vi alla känner Anders Bagge via tv-rutan.

Info & anmälan

Yoga med Josefine Bengtsson

Under en lördag i mörka november, närmare bestämt 18.11.2017, kommer vi tillsammans med Josefine att på ett lekfullt sätt mixa och matcha traditionell yoga med andra spännande tekniker. Dagen passar både dig som är nybörjare och dig som praktiserat yoga under en längre tid. Välkommen!

Info & anmälan

Fuck your fears - Johannes Hansen

Från darrande ben i klassrummet till att förtrolla ett helt auditorium - från loser till ledare! Fuck your fears - utmana dina rädslor och bli en vinnare! Torsdag 9.11 besöker Johannes Hansen, Sveriges främsta mentala rådgivare, oss i Nykarleby. Välkommen med på en föreläsning som utlovar tankesätt och kraftfulla verktyg!

Info & anmälan

Välkommen till Nykarleby Arbis - vi gör det möjligt!

Häng med på våra kurser, föreläsningar och event - vi har något för alla åldrar och smaker!

De flesta av oss har drömmar och visioner som bara väntar på att få bli förverkligade. Nu slutar vi drömma och börjar göra - låt oss kavla upp ärmarna tillsammans och prioritera vår egen tid!

Hösten kurskatalog delas ut till kommunens hushåll under v. 34 och anmälan till höstens kurser startar måndag 28.8.2017 kl. 8.00. Vänligen notera att det finns kurser som börjar redan v. 35, och att anmälan är öppen till dessa nu. Här kan du bläddra i vår katalog.

Sen är du väl också medveten om att du redan nu kan anmäla dig till höstens föreläsningar och event? Gå gärna in och kika på höstens happenings!

Håll dig också uppdaterad om vårt utbud, aktuella tävlingar och utlottningar, erbjudanden samt nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev, gilla oss på Facebook och följa oss på Instagram. 

Instagram: @nykarlebyarbis, #nykarlebyarbis
Facebook: www.facebook.com/arbisnykarleby   

Har du funderingar, tankar eller bara annars vill diskutera - tveka inte att ta kontakt! Ring, maila, skriv brev, kom in till kansliet eller kontakta oss via våra SoMe-kanaler. Tillsammans skapar vi bästa möjliga utbud!

Tel: 06-7856 470
E-post: arbis@nykarleby.fi

Du är varmt välkommen till oss på Arbis!

Kram, Michaela & Heidi