Yoga med Josefine Bengtsson

Under en lördag i mörka november, närmare bestämt 18.11.2017, kommer vi tillsammans med Josefine att på ett lekfullt sätt mixa och matcha traditionell yoga med andra spännande tekniker. Dagen passar både dig som är nybörjare och dig som praktiserat yoga under en längre tid. Välkommen!

Info & anmälan

Fuck your fears - Johannes Hansen

Från darrande ben i klassrummet till att förtrolla ett helt auditorium - från loser till ledare! Fuck your fears - utmana dina rädslor och bli en vinnare! Torsdag 9.11 besöker Johannes Hansen, Sveriges främsta mentala rådgivare, oss i Nykarleby. Välkommen med på en föreläsning som utlovar tankesätt och kraftfulla verktyg!

Info & anmälan

Välkommen till Nykarleby Arbis - vi gör det möjligt!

Häng med på våra kurser, föreläsningar och event - vi har något för alla åldrar och smaker!

De flesta av oss har drömmar och visioner som bara väntar på att få bli förverkligade. Nu slutar vi drömma och börjar göra - låt oss kavla upp ärmarna tillsammans och prioritera vår egen tid! Kolla gärna igenom vårt utbud för hösten och se om just din drömkurs finns med!

 Här kan du bläddra i vår katalog.

Håll dig också uppdaterad om vårt utbud, aktuella tävlingar och utlottningar, erbjudanden samt nyheter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev, gilla oss på Facebook och följa oss på Instagram.

Instagram: @nykarlebyarbis, #nykarlebyarbis
Facebook: www.facebook.com/arbisnykarleby   

Har du funderingar, tankar eller bara annars vill diskutera - tveka inte att ta kontakt! Ring, maila, skriv brev, kom in till kansliet eller kontakta oss via våra SoMe-kanaler. Tillsammans skapar vi bästa möjliga utbud!

Tel: 06-7856 470
E-post: arbis@nykarleby.fi

Du är varmt välkommen till oss på Arbis!

Kram, Michaela & Heidi