Tervetuloa Uudenkaarlepyyn Arbikseen

Toivomme että tulet viihtymään meidän kursseilla, luennoilla ja tapahtumissa. Meidän sanontamme on: Arbis - Teemme sen mahdolliseksi, ja juuri siksi meillä on yli 300 kurssia kaiken ikäisille! 

Täällä meidän kotisivullamme voit luoda oman käyttäjätilin joka helpottaa sinua valitsemaan kursseja ja ilmoittautumaan niihin. Olet itse vastuussa siitä että sinun yhteystietosi ovat oikeat ja voit muuttaa tietoja tarpeen mukaan kun päivität käyttäjätiliäsi. Sinulle jolla on nuoria lapsia, voit myös lisätä lapsiasi käyttäjätilillesi ja luoda perhetilin. 

Voidaksesi luoda oman käyttäjätilin niin sinulla on pakko olla oma sähköpostiosoite! Kun kirjaudut sisään sinun sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksen ja salasanasi valitset luodessasi käyttäjätiliäsi.

Kun olet luonut käyttäjätilisi voit kirjautua sisään ja helposti ilmoittautua kursseille ja nähdä mille kursseille olet ilmoittautunut, peruuttaa paikkasi tarpeen mukaan, nähdä oman kurssi-aikataulusi ja myös lähettää viestejä kurssinvetäjille ja muulle henkilökunnalle.

Luo oma käyttäjätili ja ilmoittaudu kursseillemme, unohtamatta meidän luentojamme! Voit ilmoittautua kaikkiin kursseihin ilmoittautumisjärjestelmän kautta koko vuorokauden ja vuoden ajan! Kansliassa otamme myös vastaan ilmoittautumisia puhelimitse 050 4711060, arkipäivisin klo 8-16.

Olet lämpimästi tervetullut Arbikseen!

Heidi, Bettina & Melina